Ma-Kalambay ziet concurrent schitteren

Philippe Crols
| 0 reacties
Ma-Kalambay ziet concurrent schitteren
Foto: © SC

Sinds vorige week bundelen de competities waar slechts een Belg actief is in dit overzicht. Veel valt er, ook net als vorige week, niet te melden, want in verschillende landen ligt de competitie stil.

Pieter Merlier hervat met het Roemeense Universitatea Craiova eind februari terwijl Emile Mpenza met het Zwitserse Sion volgende week terug aan de slag gaat. In Rusland begint men midden maart aan het nieuwe seizoen. Nicolas Lombaerts en zijn maats van Zenit Sint Petersburg hebben dus nog eventjes tijd om zich voor te bereiden.

De andere Belgen, die uitkomen in een competitie waar wel gespeeld wordt, kwamen dan weer niet in actie. Doelman Yves Ma-Kalambay (foto) zat bij Hibernian weer op de bank voor de thuismatch tegen St. Mirren. Hij zag zijn concurrent Graeme Smith enkele supersaves uit zijn mouw toveren. Hiberian won dankzij een doelpunt diep in blessuretijd en staat derde op twee punten van Celtic.

In Spanje zat Tom De Mul andermaal niet in de wedstrijdkern van Sevilla. De Belg zag zijn club wel met 2-1 winnen van Valencia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties