De Man: "Op het randje, maar geen rood"

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
De Man: "Op het randje, maar geen rood"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mark De Man verscheen voor het eerst sinds 23 september nog eens tussen de lijnen in de competitie. Zijn laatste basisplaats dateert zelfs van eind augustus. De middenvelder liet zich meteen opvallen en ontsnapte na een kwartier aan een tweede gele kaart.

De Man had niet meteen verwacht dat hij aan de aftrap zou verschijnen. “Ik had er stiekem wel een beetje op gehoopt na de mindere resultaten van de voorbije weken, toch was het een beetje een verrassing”, aldus de voormalige Rode Duivel.
 

“Het was mijn eerste match in vier-vijf maanden, maar nu hoop ik dat ik van de trainer nog eens de kans krijg. Als ik een paar keer kan blijven staan, zal mijn niveau terug stijgen. Het was wel nog wat zoeken. Op training sta ik altijd centraal in de verdediging en vandaag kreeg ik een offensiever rol op het middenveld. Maar ik heb er vandaag alles aan gedaan wat ik kon. Het maakt me ook niet uit waar ik de volgende keer moet staan, als ik maar kan spelen.”

Na een vroege gele kaart voor een overbodige overtreding flirtte De Man met een tweede gele kaart na een ingreep op Gorius. “Zeker geen rood waard”, vindt De Man. “Ik speelde misschien op het randje, maar we wisten dat we scherp moesten zijn. Het was een harde maar sportieve wedstrijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties