Govoni: "Had nooit gehoopt deze stap te mogen zetten"

De Nijs Michael
| 2 reacties
Govoni: "Had nooit gehoopt deze stap te mogen zetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare moet het de komende maanden zonder Jonathan Bourdon doen en daarom werd de relatief onbekende Ludovic Govoni aangetrokken als extra doelman. De Franstalige Luikenaar is alvast enthousiast over zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben heel tevreden dat ik vandaag al kan aansluiten bij de groep", vertelt Govoni op het digitale huis van zijn nieuwe werkgever. "Met het einde van de transferperiode in zicht ben ik heel blij met deze geboden kans, eigenlijk had ik als voetballer nooit gehoopt de stap naar de Jupiler League te mogen zetten."

"Bij Club Luik schoof ik op negentienjarige leeftijd door naar de hoofdmacht", legt de 24-jarige doelman uit. "In een moeizame periode bij de club groeide ik zowel in derde als vierde klasse uit tot vaste titularis. "Na een geslaagde promotie speelde ik er vorig jaar alle wedstrijden in de Exqi League, met een uitleenbeurt aan het zopas gedegradeerde Tubeke als resultaat."

"Via mijn manager Henri Depireux (ex-Standard en RWDM) kwam ik eigenlijk vrij overwacht in contact met Roeselare. Jurgen Sierens is mij als vaste doelman bij de club niet onbekend", verzekert de wintertransfer van Roeselare. "Een sportieve concurrentiestrijd schrikt mij echter helemaal niet af, zelf hoop ik vooral zes maanden hard te werken om alle kansen op het hoogste niveau met beide handen te grijpen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties