Biglia: "Onder de indruk van Club"

Nico Wieme
| 21 reacties
Biglia: "Onder de indruk van Club"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lucas Biglia toonde zich tevreden met de 3-2-zege van Anderlecht tegen Club Brugge. De Argentijn had lovende woorden over voor zijn landgenoot Nicolas Frutos die amper drie minuten na zijn invalbeurt al voor de gelijkmaker tekende.

“We hebben afgezien tegen Club”, gaf Lucas Biglia toe. “Toch behaalden we de drie punten. Dit was een hard bevochten zege. Club heeft een goede ploeg en speelt niet voor niets voor de titel. Ik was onder de indruk van hun spel. We hebben tijdens de match een aantal keer ons systeem moeten aanpassen. We hebben nu negen punten voorsprong, maar de titel is nog niet binnen.”

 

Penalty vermijden

 

Over de rode kaart van Ronald Vargas wou de middenvelder zich niet uitspreken. “Ik neem geen beslissingen. Ik heb enkel Cheikhou Kouyaté horen roepen van de pijn. Nadat Vargas van het veld was, kreeg Guillaume Gillet plots wel meer ruimte op rechts.

 

Bij het doelpunt van Vadis Odjidja week de bal af op de rug van Biglia. “Ik heb mij daarvoor al geëxcuseerd bij Silvio Proto. Als ik mij niet had gebukt, kreeg ik het leer misschien op mijn schouder en dan kon de ref strafschop fluiten.”

 

Frutos op grote momenten aanwezig

 

Biglia zag in dat de inbreng van Nicolas Frutos bepalend is geweest voor het matchverloop. “Op grote momenten staat Nico er altijd. Ik ben enorm blij voor hem dat hij nog eens kon scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties