Hoefkens: "Minstens evenknie van Anderlecht"

Hoefkens: "Minstens evenknie van Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens was er het hart van in dat Club in extremis de zege aan Anderlecht moest laten. De verdediger begreep maar niet wat de ref bezielde om blauw-zwart met zoveel gele kaarten te bedenken.

"Dit was een goede match van beide ploegen", analyseerde Carl Hoefkens de match. "De eerste helft verliep perfect voor ons. Iedereen deed zijn job uitstekend. Wij kwamen in de tweede helft verdiend op voorsprong en konden dan ons geliefkoosde spel spelen door af en toe scherp tegen te prikken."

Rood frusterend

En dan kwam het onvermijdelijke onderwerp ter sprake. "Die rode kaart was heel frustrerend voor ons. Het eigenaardige was dat niemand van Anderlecht reageerde toen Ronald Vargas die fout maakte. Dat wil toch zeggen dat zijzelf ook vonden dat er niets aan de hand was."

"Met Nicolas Frutos en Tom De Sutter brachten zij dan enkele grote jongens in en dan weet je dat de bal eens goed kan vallen. Heel pijnlijk om zo te verliezen. We hebben getoond dat we minstens de evenknie van paars-wit waren. Toch zal deze nederlaag geen mentale slag betekenen", dacht Hoefkens.

Cupmatch

"Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen verliezer. Het is onbegrijpelijk dat wij hier zoveel gele kaarten pakken. Wij hebben totaal niet vuil gespeeld. Dit was een typische Engelse cupwedstrijd met heel vinnig spel. De scheidsrechter heeft dat absoluut niet goed aangevoeld", eindigde de ex-verdediger van Stoke City en West Bromwich Albion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties