Messi: "Het maximale bereiken"

Hannes De Meyer
| 0 reacties
Messi: "Het maximale bereiken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Lionel Messi bij Barcelona en bij Argentinië is een wereld van verschil, zo luidt de kritiek uit Argentinië. Die uitspraken doen de baltovenaar niets. Hij concentreert zich liever op zaken die wel van belang zijn, zoals Barcelona en het aankomende WK.

In Argentinië wordt de laatste tijd kritiek gegeven op Messi al zou die zich niet volledig voor zijn land geven. "De kritiek doet me geen pijn. Helemaal niets doet me pijn. Ik ben een eenvoudige jongen, grootgebracht in de schoot van mijn familie in Argentinië. Verder is er voor mij niets belangrijker. Behalve het voetbal dan", aldus de altijd bescheiden Messi in ELF Voetbal magazine.

Messi kijkt hoopvol uit naar het WK. "Ik verheug me op het WK. Het winnen ervan zou mijn hoogtepunt van het seizoen moeten worden. De bekroning van mijn werk." En een afrekening met de kritiek uit eigen land? "Daar voel ik me helemaal niet toe verplicht. Ik voel me niet verplicht iets te moeten bewijzen. Wij willen puur het maximale bereiken. We kunnen nu aan alle details werken en alles op de rails krijgen."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties