De Witte: "Met Jeurissen spreken"

Manuel Gonzalez
| 35 reacties
De Witte: "Met Jeurissen spreken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan De Witte, voorzitter van de Profliga, beseft dat er dringend iets moet gebeuren aan de scheidsrechterspolemiek in het Belgische voetbal.

"Dit kunnen we niet zomaar laten passeren", aldus De Witte in HLN. "Het ongenoegen wordt te groot. Ik wil in twee stappen werken. Eerst moet er een construc­tief gesprek komen met scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen. In het verleden zijn daar al een paar keer positieve zaken uit voortgeko­men."

"Nu zou ik in naam van alle eersteklassers graag met hem bekijken hoe we hier best mee omgaan, zodat er een goede lijn komt. Ik denk dat er aan de eenvormigheid van de beslissin­gen van de refs wel iets te doen valt. Al vind ik wel dat er goed werk geleverd wordt in de scheidsrechterscommissie."

Is het aangewezen om scheidsrechters en clubs eens bij elkaar te zetten? "Dat kan zeker, maar ik wil eerst het gesprek met Jeurissen afwachten, voor we beslissen wat we verder gaan doen. Maar het ís zeker geen slecht idee om beide partijen bij elkaar te brengen voor overleg." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties