Blanc is er niet gerust op

Wouter Laeremans
| 0 reacties
Blanc is er niet gerust op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Blanc, de succestrainer van Bordeaux, proeft voor het eerst van een negatieve periode. De Girondins verloren voor de tweede keer op rij en kunnen de Coupe de France op hun buik schrijven.

“We zijn natuurlijk niet opgezet met deze nieuwe nederlaag en de bekeruitschakeling. We zijn er niet gerust op” vertelt Blanc aan L’Equipe. “Iedereen stelt zich een beetje in vraag. De spelers stellen zich vragen bij hun productiviteit, de staf over de keuzes die gemaakt zijn.

“Dat mag, maar we mogen het hoofd niet laten hangen. We liggen uit de beker en dat hadden we niet verwacht, maar het is nu zo. Het enige positieve is dat onze kalender wat minder zwaar wordt.”

AS Monaco kwalificeerde zich in Bordeaux met 0-2 winst voor de volgende ronde van de Coupe de France. “We maakten te veel technische fouten in de balcirculatie, ook al hadden we in het begin van de match het overwicht. Monaco heeft goed verdedigd, beter dan ons in elk geval. Na de tegengoal slaagden we er maar niet in om de match te doen kantelen. We mogen dit niet te lang meedragen, we moeten ons concentreren op de volgende matchen”, benadrukte de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties