Bölöni is zevende trainer die vertrekt

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Bölöni is zevende trainer die vertrekt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni is dit seizoen al de zevende trainer die de laan wordt uitgestuurd. Aimé Anthuenis, Aleksander Jankovic, Miroslav Djukic, Stéphane Demol, Hein Vanhaezebrouck en Jacky Mathijssen gingen de Roemeense tandchirurg vooraf. Een overzicht.

Anthuenis was eind augustus de eerste trainer die op straat werd gezet. De ervaren rat lag vorig seizoen al in de weegschaal. Hij sprokkelde tijdens de competitiestart slechts 3 op 15 bij Germinal Beerschot en werd bedankt voor (niet) bewezen diensten.
 

Eind oktober regende het trainersontslagen. In zes dagen tijd moesten drie clubs, ieder om verschillende redenen, op zoek naar een nieuwe trainer. Lokeren zette Jankovic aan de deur wegens slechte resultaten, maar in Moeskroen stapte Djukic zelf op door de slechte werkomstandigheden. Ook Demol diende bij Charleroi zelf zijn ontslag in.
 

Vanhaezebrouck werd in het begin van het seizoen met grote verwachtingen binnengehaald bij Racing Genk. Op 29 november zat het Limburgs avontuur er al op. De voormalige trainer van Kortrijk kreeg de club nooit op de rails.
 

De laatste die Bölöni vooraf ging was Mathijssen. Na zijn moeilijke periode bij Club Brugge was de Limburger dolblij terug aan het werk te kunnen. Het wenen stond hem echter al snel nader dan het lachen. Na een magere puntenoogst zet Lokeren ook zijn tweede trainer al snel bij het huisvuil. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties