Huntelaar: "Terugkeer naar Ajax zou te vroeg zijn"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Huntelaar: "Terugkeer naar Ajax zou te vroeg zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-Jan Huntelaar (foto) maakt het seizoen gewoon af bij AC Milan. Het zag er nochtans lang uit dat de ongelukkige Nederlander zou verhuizen tijdens de winterstop, maar AC Milan wilde niemand laten vertrekken.

Klaas-Jan Huntelaar wil graag het WK meemaken komende zomer in Zuid-Afrika, maar dan moet hij wel aan spelen toekomen bij AC Milan. Dat zit er helaas nog altijd amper in voor de Nederlandse international. "Ik wilde in januari verhuurd worden aan een club waar ik meer zou kunnen spelen. Het zou wel om een verhuur gaan, want Milan is een geweldige club en mijn bedoeling is toch om hier te slagen. Het is niet ideaal als je in één jaar tijd drie keer van club gaat veranderen", aldus de aanvaller in Voetbal International.

Ajax Amsterdam, zijn ex-club, klopte nadrukkelijk op de deur van Huntelaar, maar hij zag een terugkeer niet zitten. "Ik ga niet op namen van clubs. Het is wel zo dat Ajax een fantastische club is, maar op dit moment in mijn carrière wilde ik er nog niet terugkeren. Ik ben een topvoetballer en ik wil altijd meer. Ik ga voor het hoogste en daarom dacht ik ook aan de grote voetballanden: Duitsland, Engeland, Spanje en Italië", aldus Huntelaar nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties