Puel: "Hadden een tweede goal moeten maken"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Puel: "Hadden een tweede goal moeten maken"

Olympique Lyon was gisteren voor het eerst sinds lang nog eens wervelend. Het overklaste het veel sterker gewaande Real Madrid met 1-0, maar eigenlijk had het al met anderhalf been in de kwartfinale moeten staan had het de vele kansen afgemaakt.

Olympique Lyon won met 1-0 van Real Madrid dankzij een prachtig doelpunt van Jean II Makoun, maar de Fransen kregen nadien nog heel wat kansen om de Spaanse recordkampioen helemaal in te maken. Dat beseft ook Lyon-trainer Claude Puel.

"Wanneer we nog meer hadden gescoord, hadden we het ons een stuk gemakkelijker kunnen maken. Ik vind ons wat dat betreft te laks. Ik ben zeker trots dat we konden winnen van Real Madrid, maar we hadden toch nog een tweede treffer moeten maken", aldus Puel.

De oefenmeester verwacht logischerwijs een zware return in Madrid. "Het zijn natuurlijk wel de partijen waar je het allemaal voor doet. Het idee dat we een ploeg als Real Madrid kunnen uitschakelen doet ons zeer goed. Er zal veel druk zijn in Bernabeu, maar ik denk dat mijn ploeg daarmee om kan gaan. We staan er redelijk goed voor", besluit Puel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties