Sonck: "Doet pijn dat ik zo opzijgezet word"

Sonck: "Doet pijn dat ik zo opzijgezet word"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Wesley Sonck mocht de tweede helft tegen Standard spelen en deed de match voor Club kantelen. Na afloop van de gewonnen topper zat de Ninovieter echter met een tweeslachtig gevoel. “Ik ben blij voor Club, maar niet voor mijzelf.”

Het was niet met een grote smile dat Wesley Sonck ons na de 2-1-winst tegen Standard te woord stond. “Ik vond het voor mezelf niet zo goed lopen. Ik had niet verwacht te mogen invallen. Het was al zes of zeven matchen geleden. Dat is héél lang. Het doet pijn dat iemand met mijn staat van dienst zomaar aan de kant geschoven wordt.”

 

“Kijk naar mijn statistieken: hoeveel doelpunten heb ik de voorbije twee jaar voor Club niet gescoord? Ook voor de nationale ploeg bleef ik scoren. Ik heb wel geleerd mijn mond te houden en mij positief te blijven opstellen. Ik had er bij mijn invalbeurt evengoed met mijn pet kunnen naar gooien, maar zo zit ik niet ineen”, ging de pocketspits verder.

 

Sonck lag met een uitgelokte fout in het strafschopgebied aan de basis van de gelijkmaker. “Als je dertien jaar meedraait in het profvoetbal, dan weet je wat je in zo’n situatie moet doen. Ik kon van daaruit onmogelijk scoren, dus moest ik andere dingen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties