Bayats niet welkom op Cercle Brugge

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Bayats niet welkom op Cercle Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge ontvangt woensdag Charleroi voor de inhaalwedstrijd van de 23ste speeldag. De groen-zwarte vereniging weigert om het bestuur van Charleroi te ontvangen.

De relatie tussen Cercle Brugge en Charleroi is compleet verzuurd. Tijdens de heenwedstrijd gingen de poppen aan het dansen. Charleroi voelde zich onrecht aangedaan op het veld en bestormde na de wedstrijd de kleedkamers van de bezoekers.

Cercle Brugge was – zacht uitgedrukt – not amused en diende een klacht in. Voorzitter Frans Schotte was zwaar aangeslagen door de agressieve houding van de Karolingers.

Het gegoochel met de wedstrijden op de kalender gooide nog wat extra olie op het vuur. Door het verschuiven van de bekermatch tussen Zulte Waregem – Cercle moest ook de competitiewedstrijd Cercle – Charleroi verplaatst worden. De Waalse club ging pas akkoord na een goed gesprek met de Belgische voetbalbond.

Voor de Bayats is het niets nieuws dat ze niet welkom zijn in het Jan Breydelstadion. Enkele jaren geleden weigerde ex-Club Brugge-voorzitter Michel D’Hooghe manager Mogi Bayat al eens op de receptie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties