Brepoels droomt van nieuwe stunt tegen Club Brugge

Brepoels droomt van nieuwe stunt tegen Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guido Brepoels maakt week na week meer indruk met Sint-Truiden. Na de zege op Anderlecht graaiden de Kanaries ook de punten mee in het Ottenstadion. De Truiense trainer droomt nu van een nieuwe stunt tegen Club Brugge.

Sint-Truiden heeft voorlopig zijn ticket voor play-offs 1 beet. Brepoels hield altijd de druk af, maar gooit de nieuwe ambities nu op tafel. “Waarom zouden we niet voor een plaats bij de eerste zes gaan”, zegt hij in HNB. “Ik denk dat we vier op zes nodig hebben tegen Brugge en Germinal Beerschot om door te stoten naar de play-off 1. En als we volgende week Club Brugge pakken…”

Brepoels’ glimlach wordt bij iedere stunt groter, maar de Limburger is vooral tevreden dat zijn jongens ook de punten pakken tegen de mindere goden. “Als je dat niet doet, dreig je te degraderen. Er zijn teams met meer kwaliteiten. Maar wij zijn zo blij dat we in eerste mogen spelen.”

Zelf krijgt Brepoels nu ook veel lof toegezwaaid. “Maar ik ben niet de man die op het dak met de vlag staat te zwaaien. “Ik dank mijn kleedkamer, die zichzelf corrigeert. Mijn spelers geloven in zichzelf en ook in mij.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties