Chelsea legt Cole monsterboete op voor slippertjes

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Chelsea legt Cole monsterboete op voor slippertjes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea is de slippertjes van zijn spelers in hun privéleven meer dan beu. De Engelse club wil een sterk signaal geven dat het zo niet verder kan en legt Ashley Cole een boete op van 225.000 euro, meldt de Britse media.

Cole kwam de voorbije dagen meer in de aandacht met zijn vrouwelijke veroveringen dan met zijn prestaties op de grasmat. De linksback van Chelsea bedroog zijn echtgenote Cheryl Cole met meerdere vrouwen. Eén van zijn maitresses zou zelfs op het kantoor van Liverpool werken.

Eerder kwam John Terry al in de schijnwerpers te staan met zijn overwinningen naast het veld. Clubeigenaar Roman Abramovich is het beu en wil dat de aandacht weer verschuift naar het voetbal en probeert de escapades een halt toeroepen. De megaboete voor Cole is een waarschuwing voor de ploegmaats die eraan denken om ook zelf eens een scheve schaats te rijden.

Oh ja, voor we het vergeten. Chelsea won zaterdag met 0-2 op het veld van Wolverhampton. Didier Drogba scoorde twee keer. En The Blues voeren het klassement aan met vier punten voorsprong op Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties