Soetaers: "Het geluk van de kampioen"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Soetaers: "Het geluk van de kampioen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Soetaers speelde zondagavond op Anderlecht zijn tweede wedstrijd in het shirt van KV Mechelen. Voor de middenvelder was het een speciale match tegen de club waar hij tegen een balletje leerde trappen.

Een leuke terugkeer werd het echter niet. Soetaers droop zwaar ontgoocheld af. “Het is leuk om sommige mensen terug te zien, maar vanavond ben ik triest. Je kan 2-0 verliezen op Anderlecht, maar er zat vandaag veel meer in”, reageert de middenvelder.

Proto pakt uit met twee, drie goede reddingen. De bal gaat twee, drie keer net naast. Anderlecht had vandaag het geluk van de kampioen. Als je zo’n wedstrijd winnend afsluit, kan het niet anders dan dat je de titel pakt.”

David Destorme en Aloys Nong hadden eigenlijk moeten scoren, maar Soetaers wilde niemand met de vinger wijzen. “Die jongens missen niet met opzet een kans. Boos zijn op hen helpt ons niet vooruit.”

Play-offs

Ondanks de achterstand wil Soetaers de play-offs I nog niet opgeven. “We hadden vandaag een goede zaak kunnen doen. Het kan misschien nog, maar we moeten het match per match bekijken. Met STVV, Kortrijk, Genk en Standard die ook nog meestrijden, zijn de plaatsjes alvast heel duur.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties