Thijs: "Niet normaal dat fans negatief reageren"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Thijs: "Niet normaal dat fans negatief reageren"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Bernd Thijs was bijzonder ontgoocheld na de nederlaag van AA Gent tegen Sint-Truiden. De middenvelder trof twee keer de lat, maar kon niet verhelpen dat de Buffalo’s in 2010 nog zegeloos blijven in de competitie.

“We speelden geen goede wedstrijd”, geeft Thijs toe. “Maar we hadden ook geen geluk. Drie keer op de lat, een bal die van de lijn wordt gehaald, ... Kansen genoeg om te winnen, maar de bal wou er niet in.”

Geluk of niet. Het verandert de cijfers niet. Nog geen zege in 2010 en in de laatste vier wedstrijden wist AA Gent zelfs maar één keer te scoren. “Dat heeft niets met vertrouwen te maken. In de ene periode vliegen de ballen er gewoon in, in de andere wil het niet lukken. Wij zitten in die laatste periode.”

“Misschien waren we wat onrustig aan de bal. We leden veel onnodig balverlies. Maar dat ligt ook aan het veld. Het is heel moeilijk om een pass te geven als je aan het lopen bent.”

Thijs zucht diep, maar wil niet de pessimist uithangen. “We mogen de hoofdjes niet laten hangen en zeggen dat alles slecht is. We zullen de punten nog nodig hebben voor de top-zes. Ik vind het wel niet normaal dat de fans zo negatief reageren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties