Failliet Portsmouth pakt drie punten

Manuel Gonzalez
| 5 reacties

Portsmouth heeft vanmiddag in de Premier League met 1-2 gewonnen bij Burnley, terwijl het gisteren pas onder curatele was geplaatst. Van den Borre kwam niet in actie.

De spelers van Portsmouth konden de financiële perikelen rond de club duidelijk goed naast zich neerleggen. Piquonné bracht Pompey op voorsprong in de 25ste minuut. Paterson maakte zes minuten later gelijk voor Burnley, dat dringend de punten nodig had in de strijd om het behoud.

In de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de zege en O'Hara liet vanop de stip de kans liggen op een voorsprong. Maar in de 76ste minuut kreeg Portsmouth weer een strafschop toegekend. Deze keer eiste Yebda (foto) de bal op en hij miste niet: 1-2.

Bolton pakte in eigen huis drie gouden punten in de strijd om het behoud. Het versloeg Wolves met 1-0 na een goal van Knight.

Birmingham klopte Wigan met 1-0 na een penaltydoelpunt van de Schot McFadden.