Monteyne: "Handspel? Moeilijk te beoordelen"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Monteyne: "Handspel? Moeilijk te beoordelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Veelbesproken fase in Germinal Beerschot – AA Gent was het handspel van Martijn Monteyne in de slotfase. De bezoekers claimden een strafschop, maar Luc Wouters legde de bal niet op de stip. “Het is moeilijk te beoordelen”, vindt de verdediger.

Monteyne zag na de wedstrijd nog geen beelden van de bewuste fase. “Maar als ik de bal met de hand of de arm raak, is het zeker niet opzettelijk. Plots infiltreerden er nog drie spelers, ik moest iets doen. Het was alles of niets.”

Een nederlaag had niet verdiend geweest voor Germinal Beerschot. “Het zou een heel bittere pil zijn. De eerste helft hebben we goed gespeeld. Daar moeten we moed uit putten. Jammer dat we het niet kunnen afmaken. Als we de 2-0 scoren, dan houden we de drie punten thuis.”

Germinal Beerschot speelde voor het eerst in drie weken nog eens een wedstrijd. “De rust heeft ons goed gedaan. We hebben hard gewerkt. Het zou dan jammer zijn dat je begint met een mindere prestatie. We blijven geloven in de top-zes, maar we beseffen ook dat het heel moeilijk wordt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties