Vermaelen scoort en ziet ploegmaat uitvallen

Ward Callens
| 21 reacties
Vermaelen scoort en ziet ploegmaat uitvallen
Foto: © SC

Arsenal won zaterdagavond met 1-3 bij Stoke City en blijft met slechts drie punten achterstand op leider Chelsea in de running voor de titel. De Gunners zagen wel Aaron Ramsey uitvallen na een wilde tackle van Stoke-verdediger Ryan Shawcross.

25 minuten voor tijd ging thuisspeler Ryan Shawcross zwaar door op Aaron Ramsey. De negentienjarige Welshman moest met een gebroken enkel het veld verlaten en Shawcross kreeg rood voor zijn roekeloze tackle. Het stond toen 1-1. Arsenal ging in extremis nog met de drie punten lopen na een penaltydoelpunt van Cesc Fabregas en een rake treffer van Thomas Vermaelen diep in blessuretijd.

 

The Gunners komen zo tot op drie punten van leider Chelsea, maar Arsène Wenger had na de wedstrijd gemengde gevoelens. “Ik ben tegelijkertijd trots en triest”, zei de Franse oefenmeester. “We hebben ongelofelijk veel karakter getoond, maar Aaron moest daar de prijs voor betalen. We weten nog niet hoe lang hij out zal zijn. Hij wordt zo snel mogelijk overgebracht naar Londen. We zullen in de toekomst voor hem spelen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties