Rnic: 'België heeft de echte Rnic nog niet gezien"

Ruben Philippe
| 5 reacties
Rnic: 'België heeft de echte Rnic nog niet gezien"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Morgenavond gaat Anderlecht op bezoek bij Charleroi. Trainer Ariël Jacobs zal het zonder Gillet en Mazuch moeten stellen. Daardoor komt Rnic meer dan waarschijnlijk opnieuw in de ploeg.

"Ik ben er klaar voor en voel me goed", opent Nemanja Rnic in La Dernière Heure. Voor de Servier is het pas zijn tweede basisplaats van het seizoen. "Het is mijn tweede kans na de wedstrijd tegen Moeskroen. Ik kan je verzekeren dat België de echte Rnic nog niet gezien heeft. Het was een samenloop van omstandigheden. Alles begon met mijn rode kaart tegen BATE Borisov."

Sindsdien kwam Rnic niet meer aan de bak in Anderlecht. Coach Ariël Jacobs verkiest Guillaume Gillet boven hem. "Het is niet aan mij om te beoordelen wie de beste is. Guillaume is mijn collega, ik train er elke dag mee. De keuze tussen Gillet en Rnic is vooral persoonlijke smaak", meent de rechtsback.

Ondanks zijn statuut van bankzitter blijft Rnic graag in Anderlecht spelen. "Natuurlijk is het voor mij soms moeilijk. Maar als de ploeg draait, begrijp ik dat de trainer niet ingrijpt. Ik wil me nu concentreren op het einde van het seizoen. Wat er daarna gebeurt zien we nog wel. Ik zie mezelf echter niet terug keren naar Servië." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties