Barcelona kan CL winnen in stadion Real Madrid

Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Barcelona kan CL winnen in stadion Real Madrid
Foto: © SC

De uitschakeling van Real Madrid in de achtste finales van de CL bracht een golf van kritiek op gang in de Spaanse kranten.

De Spaanse kranten zijn snoeihard voor Real Madrid. Marca vertelt dat "Florentino Pérez zijn voor 250 miljoen euro bijeengekochte elftal in de bekertoernooien zag sneuvelen tegen kleine teams als Alcorcón en Lyon".

Het vervolgde met: "Karim Benzema (36 miljoen euro) en Xabi Alonso (30 miljoen euro) deden woensdag niet mee, maar waren er wel bij in de heenwedstrijd. Er zijn geen excuses. Cristiano Ronaldo (96 miljoen euro) en Kaká (65 miljoen euro) stelden hevig teleur. Het galactische project is mislukt. En het ergste is dat FC Barcelona zich op 22 mei in Madrid tot Champions League-winnaar kan kronen.'

AS publiceerde: "Pellegrini had geen antwoord op de aangepaste tactiek van Lyon-trainer Claude Puel in de tweede helft. Het strategische gevecht leverde een nederlaag op. Ronaldo kreeg te weinig steun, vooral doordat Kaká niet thuis gaf. Ook Guti en Granero faalden."

"Florentino gooit 300 miljoen euro in de prullenbak" en "Madrid kijkt de finale voor de televisie" titelde de Catalaanse krant Sport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties