Wauters: "In tweede klasse kan je niet blijven bestaan"

Steurbaut Kersten
| 40 reacties
Wauters: "In tweede klasse kan je niet blijven bestaan"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Eddy Wauters heeft tijdens de rust van de wedstrijd Turnhout – Antwerp gereageerd op de onheilspellende berichten over zijn club. “Ik zie geen enkele reden waarom deze club niet blijft bestaan.”

Tweedeklasser Antwerp kampt met zware financiële problemen en dreigt eind deze maand zijn licentie mis te lopen. De spelers dreigden begin deze week nog met een staking, maar na een voorschot en nieuwe beloftes van het bestuur werden de trainingen toch aangevat.

Bladvulsel

“Antwerp blijft bestaan”, zegt voorzitter Eddy Wauters op Exqi. “Ik zie geen enkele reden waarom niet. Ik zie veel onheilspellende berichten in de pers. Zij leggen allerlei verklaringen af. Wat is daar van waar? Het is goed bladvulsel.”

“Er is een Antwerpse krant. Zij schrijven normaal een halve pagina over ons en drie, vier over die andere ploeg in Antwerpen. Nu krijgen wij drie, vier pagina’s en zij een halve. Er zal veel te vertellen zijn zeker. Maar ik denk dat het allemaal wat overtrokken is.”

Wanbeleid tweede klasse

Wauters laakt het algemene beleid van tweede klasse. “Bijna iedereen maakt verlies. Ik heb het een andere voorzitter deze week ook nog horen vertellen. Wij spelen zonder tv-rechten en er is weinig belangstelling. Als er niets gebeurt, kan niemand blijven bestaan in tweede klasse en dat kan niet de bedoeling zijn.”

De voorzitter maakt zich ook sterk dat de financiële achterstand bij de spelers in orde komt. “Ze hebben een voorschot gehad en we zullen ons best doen om alles in orde te brengen. We blijven voorlopig bestaan en zullen ons best doen om dat te houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties