Vandenbussche: "Lot niet meer in eigen handen"

Vandenbussche: "Lot niet meer in eigen handen"
Foto: © SC

Bram Vandenbussche moest lijdzaam toezien hoe Club Brugge in de slotminuten het laken naar zich toetrok. “Roeselare heeft hier 82 minuten goed verdedigd”, vond de verdediger. De rode kaart voor Blondel na de fout op hemzelf vond Vandenbussche verdiend.

We hebben zeer hard gewerkt. We hebben geknokt voor een punt. Dan is het heel jammer dat ons schip op het einde strandt”, zei een ontgoochelde Bram Vandenbussche. “We hebben een stevige organisatie neergezet. In de eerste helft had Club wel enkele kansjes. Met zijn tienen niet meer. Wij kwamen toen beter in de match. We hebben echter niet kunnen scoren. Samen met onze rode kaarten is dat het verhaal van de match.”

Zelfs met negen spelers hebben we niet veel weggegeven. Jammer dat we dan nog een goal tegenkregen. Ik had daarna de gelijkmaker nog wel aan de voet, maar Geert De Vlieger toonde zich bij de pinken”, aldus de centrale verdediger.

De rode kaart voor Jonathan Blondel vond Vandenbussche verdiend. “Mijn scheenbeschermer is zelfs gebroken (Vandenbussche toonde ons inderdaad zijn kapotte exemplaar, red.). Blondel zei achteraf zelfs dat hij mij niet geraakt heeft.”

Roeselare heeft zijn lot niet meer in eigen handen. “We zijn sowieso volgende week afhankelijk van het resultaat van Anderlecht op Lokeren. Hopelijk willen de Brusselaars de kloof met Club zo groot mogelijk houden met het oog op de play-offs. Onze match van zondag tegen Westerlo is superbelangrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties