Elia beboet voor kritiek op Hamburg

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Elia beboet voor kritiek op Hamburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Hamburg SV waren ze niet te spreken over de kritiek van Eljero Elia (foto) op de medische staf. Het bestuur van 'die Rothosen' heeft de Nederlander bestraft met een boete.

In het Nederlandse weekblad Voetbal International spuide Eljero Elia kritiek op de medische staf van Hamburg SV. Hij uitte zijn onvrede over de behandeling van zijn enkelklachten en hij vond het naar dat er na zijn recente operatie niemand van Hamburg iets van zich liet horen.

Bernd Hoffmann, de HSV-directeur, bedacht Elia nu met een boete. "We hebben hem duidelijk gemaakt dat zoiets absoluut niet door de beugel kan. Hij zat er met zijn uitlatingen volledig naast en begrijpt dat nu ook."

Ondertussen lijken er nieuwe Elia-problemen op te duiken in Hamburg. Naar verluidt zou de Nederlandse dribbelkont in de belangstelling staan van Bayern München. Er zouden al contacten gelegd zijn voor een overgang. Elia zou Franck Ribéry moeten vervangen in de Allianz Arena. De vleugelaanvaller heeft in de HSH Nordbank Arena wel nog een contract tot de zomer van 2014.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties