Ex-Standard-speler breekt jukbeen tegen Chelsea

Ex-Standard-speler breekt jukbeen tegen Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricardo Rocha (foto), sinds de wintermercato aan de slag voor de Engelse hekkensluiter FC Portsmouth, heeft gisteren zijn jukbeen gebroken in de competitiepartij tegen Chelsea (0-5-verlies, nvdr). Een elleboogstoot van Florent Malouda is de oorzaak.

Florent Malouda plantte gisteren in de eerste helft zijn elleboog in het gezicht van Ricardo Rocha. De Fransman mocht blij zijn dat hij op het veld mocht blijven staan. Het incident gebeurde al na vijf minuten spelen. De scheidsrechter bedacht de dader tot grote woede van de Portsmouth-spelers met een gele kaart. Rocha moest worden afgevoerd met een zuurstofmasker naar een ziekenhuis waar hij de hele nacht in observatie moest blijven.

Vandaag zou er meer duidelijkheid komen over de ernst van de blessure van de ex-speler van Standard. De diagnose is zo goed als zeker dat hij zijn jukbeen brak. Tommy Smith, een andere speler van Pompey, kwam ook niet ongeschonden uit de strijd. Hij brak zijn neus na een onzachte botsting met Daniel Sturridge. De jongeling van Chelsea viel in dit geval niets te verwijten.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties