Wonderdokter Mendoza krijgt 10.000 euro per bezoek

Ward Callens
| 11 reacties
Wonderdokter Mendoza krijgt 10.000 euro per bezoek
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Juan Mendoza is weer in België. De Argentijnse wonderdokter moet onder meer proberen de geblesseerde Nicolas Frutos speelklaar te krijgen voor Play-off 1. Per doktersvisite krijgt Mendoza 10.000 euro van Anderlecht.

Juan Mendoza heeft een sterke reputatie. In eigen land behandelde de arts al verscheidene grootheden, zoals de Argentijnse president en Diego Maradona. Bij Anderlecht werkt hij al een jaar met de blessuregevoelige Nicolas Frutos. Volgens de spits is Mendoza de enige die hem van zijn pijn kan verlossen.

Per bezoek aan paars-wit krijgt Mendoza 10.000 euro toegestopt. Een serieuze prijs, zeker als je weet dat de Argentijn geen medisch diploma bezit. Toch heeft de wonderdokter zijn waarde al bewezen voor de competitieleider. Naast Frutos maakte hij ook Lucas Biglia speelklaar voor de topper tegen Standard, die Anderlecht won met 0-4.

Ditmaal moet Mendoza een zevental spelers behandelen, weet HNB. Zo werd de geopereerde enkel van Jelle Van Damme al onderzocht en krijgt Guillaume Gillet een behandeling voor zijn nek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties