Benitez: "Missen CL weinig invloed op transferbudget"

Ward Callens
| 0 reacties
Benitez: "Missen CL weinig invloed op transferbudget"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool staat pas op een voorlopige zesde plaats in de Premier League, en dreigt de kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen mis te lopen. Toch verwacht trainer Rafa Benitez niet dat hij minder zal kunnen besteden op de transfermarkt.

Als Liverpool zich in de top vier van de Premier League weet te nestelen, mag het volgend seizoen weer uitkomen in de Champions League. Dat zou een flinke inkomstenbron aan tv-en startgelden betekenen voor de Reds. “Maar ik denk dat het voor mijn transferbudget weinig uitmaakt”, meent Rafa Benitez.

“In het verleden heb ik ook nooit meer gekregen als we ons wel plaatsten. Dan verwacht ik ook niet dat ik minder krijg als we ons niet zouden plaatsen”, vervolgt de Spanjaard. “Dat hebben de eigenaars me ook verteld. Het maakt niet uit of we ons wel of niet plaatsen.”

Met nog zeven duels te gaan in de Premier League lijkt de vierde plek steeds minder haalbaar. “Maar alles kan veranderen”, weet Benitez. “Ik moet rustig blijven en mijn werk doen. Het kan zijn dat onze ervaring de doorslag geeft”, aldus Rafa Benitez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties