Rangers zwaar onderuit

Kristof Blomme

Glasgow Rangers lijkt af te stevenen op de Schotse titel. Toch mag het niet teveel op de lauweren rusten, dat werd bewezen bij St. Johnstone, waar met 4-1 werd verloren.

Glasgow Rangers telt tien punten voorsprong op eeuwige rivaal Celtic, bovendien heeft het nog één wedstrijd tegoed. Toch moet de concentratie behouden blijven, dat werd duidelijk bij St. Johnstone.

Na amper tien minuten keek de fiere leider al tegen een dubbele achterstand aan. Sheridan en Millar tekenden voor de treffers. Verdediger Papac bracht de bezoekers terug in de match, maar nog voor de rust was de kloof opnieuw twee goals. Dit keer verlengde Craig het leer in doel. Uiteindelijk zorgde Davidson nog voor een zure 4-1 nederlaag.