Witsel: "Mijn moeder moeten ze gerust laten"

Witsel: "Mijn moeder moeten ze gerust laten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Witsel sprak even met de pers naar aanleiding van de match tegen Hamburg van donderdag. Hij reageerde ook op de beledigingen die hij tegen Charleroi naar het hoofd geslingerd kreeg.

Axel Witsel voelt zich momenteel goed in zijn vel. "Het is lang geleden dat ik me nog zo goed gevoeld heb", aldus Witsel. "Meer zelfs, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik heb in de eerste zes maanden van dit seizoen meer progressie gemaakt dan in de drie vorige seizoenen te samen. Mijn spel is minder spectaculair, maar intelligenter. Daardoor heb ik meer vat op het spel."

Tegen Charleroi werd hij op de korrel genomen door de Karolo-supporters. "Ze hebben geen hersens. Dat ze mij beledigen en uitjouwen, ok, maar mijn moeder moeten ze gerust laten. Een geluk dat ze niet in het stadion was. Het is ongehoord."

Witsel vindt ook dat Anderlecht zelf zijn kans heeft verspeeld om door te gaan in Europa. "Als je zes goals in twee wedstrijden tegenkrijgt, kan je toch niet hopen om door te gaan. Daar hebben ze gefaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties