"Bedankt Real om ons een fantastische speler te verkopen"

"Bedankt Real om ons een fantastische speler te verkopen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho was na de wedstrijd tegen Barcelona een gelukkig man. Hij liet ook niet na om uitblinker Wesley Sneijder in de bloemetjes te zetten.

Sneijder scoorde en gaf een assist in de halve finale tegen Barcelona. Tussendoor verdeelde hij ook nog eens het spel. "Sneijder is cruciaal voor ons", aldus 'The Special One'. "Ik hoop dat hem de komende week niets overkomt en dat ik hem volgende week weer kan gebruiken in de return, want we hebben hem nodig. Ik moet Real Madrid bedanken dat ze ons zo'n fantastische speler verkocht hebben."

Op 22 mei staat de CL-finale op het programma, maar Mourinho weet nog niet wat hij die dag gaat doen, al verwoordde hij het wel in zijn eigen stijl. "Hoezo, is er dan iets bijzonders? Is dan de finale? Ik speel de finale, of ik kijk hem op televisie", lachte de coach. "Als ik de finale op televisie kijk, dan hoop ik Bayern München te zien spelen. Ik houd van Louis Van Gaal en Arjen Robben. Van Gaal was mijn grote leermeester bij Barcelona en ik heb van hem het vak geleerd, met Arjen heb ik mooie tijden bij Chelsea beleefd. Maar als ik de finale speel, dan doe ik dat liever tegen Olympique Lyon."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties