Cavens: "Ik heb nog een paar goede jaren over"

Cavens: "Ik heb nog een paar goede jaren over"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse kan zondag bij winst tegen Waasland zijn rentree maken bij de grote jongens. Na twee jaar afwezigheid zou de ex-landskampioen zo zijn plaats terug innemen bij de elite. Jurgen Cavens kijkt er al naar uit.

"Dit mogen we niet meer uit handen geven", beseft Jurgen Cavens in GvA. "De supporters zijn euforisch, maar wij weten dat we het nog moeten afmaken. Het liefst zondag al tegen Waasland. Nu promoveren zou de grootste stunt uit mijn leven zijn. Ik heb hier alles meegemaakt. Toen de club bijna failliet was, ben ik zelfs met de fiets naar Scherpenheuvel gereden."

Cavens zou zo ook zijn return op het hoogste niveau mogen vieren. "Ik heb nog enkele goeie jaren voor de boeg", vindt hij. "Ik spiegel me wat dat betreft aan Bart Goor, op zijn leeftijd toch nog bij de beteren in eerste klasse. Ik snak naar het hoogste niveau, naar topmatchen toeleven. Ik zal me scherp voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ik besef wel dat er nog enkele procentjes bijmoeten."

"Misschien sta ik voor de beste periode uit mijn leven. Ik heb het gevoel dat mijn werk in eerste klasse nog niet af is. Ik wil heel graag nog iets laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties