Jovanovic: "Vind het vreemd dat ik geen afscheid kon nemen"

Jovanovic: "Vind het vreemd dat ik geen afscheid kon nemen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic kon zondag geen afscheid nemen van de Standard-fans. In De Morgen laat hij doorschijnen dat het hem inderdaad niet zinde, maar zijn liefde voor België is er niet minder om.

"Wat kan ik eraan veranderen? Het is niet mijn schuld dat ik er zondag niet was", zegt Jovanovic. "Op training had ik een schop tegen mijn voet gekregen. Ik was bang dat er iets gebroken was. Alles is oké, maar door de onzekerheid zat ik niet in de kern."

Toch wringt er nog iets. "Niemand heeft me uitgenodigd om de match te komen bekijken en om afscheid te nemen van de fans. Dat vind ik vreemd. Ik was nochtans met plezier naar het stadion gekomen. Maar dit verandert niets aan mijn liefde voor Standard. Ik hou van de fans en van België."

"Het mindere van de laatste weken weegt niet op tegen al het goeie dat ik hier heb meegemaakt", aldus de spits. "Wie denkt dat mijn hoofd bij Liverpool of de nationale ploeg was en dat ik mijn lichaam wou beschermen, heeft het mis. Al is het nu echt wel tijd om elders te gaan spelen. Ik heb dat nodig voor de motivatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties