PSV wil "verantwoorde" risico's nemen voor El Hamdaoui

PSV wil "verantwoorde" risico's nemen voor El Hamdaoui
Foto: © SC

PSV wil voor volgend seizoen zijn aanval versterken en denkt daarvoor aan AZ-aanvaller Mounir El Hamdaoui. De topschutter uit Alkmaar zou wel een flinke duit kunnen kosten en daar maken ze zich zorgen over in Eindhoven.

"Ik vind El Hamdaoui een geweldige spits, maar weet niet of hij voor ons betaalbaar is", zegt Rutten in De Telegraaf. "Soms moet je een voorschotje nemen op de toekomst. Het vertrekpunt van de investeringen is het bedrag dat we voor Danko Lazovic (5 miljoen, red.) hebben ontvangen."

De Eindhovenaren toonden zich al slagvaardig bij het aantrekken van Atiba Hutchinson. "Dat is een compliment waard, want er waren kapers op de kust. Als wij ons willen ontwikkelen, hebben we in iedere linie versterking nodig. Met iedere aankoop geef je een signaal, want de concurrentie neemt toe. Omdat we met Lazovic en Reis twee aanvallers kwijt zijn, is duidelijk dat voorin de prioriteit ligt", aldus Rutten.

El Hamdaoui scoorde reeds 49 keer in drie seizoen AZ. De aanvaller werd vorig seizoen nog topschutter van de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties