Lombaerts kopt Zenit naar leiding (video)

Philippe Crols
| 1 reacties
Lombaerts kopt Zenit naar leiding (video)
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts heeft er zondag voor gezorgd dat zijn team Zenit aan de leiding staat. Onze landgenoot scoorde in het slot van de match tegen Saturn.

Nicolas Lombaerts (foto) mocht op bezoek bij Saturn ruim een uur met een mannetje meer spelen, maar kon daar pas in de laatste minuut van profiteren. Toen kopte onze landgenoot de 0-1 in doel. Voor Lombaerts was het zijn tweede competitiedoelpunt van het seizoen. Zenit is nu gedeeld leider met Spartak Nalchik. De ploeg uit Sint Petersburg verloor dit seizoen nog niet (vijf zeges, drie draws).

Na 8.45 minuten kopt Lombaerts de 0-1 binnen.

Emile Mpenza behoorde niet tot de selectie van Sion voor de thuismatch tegen Grasshopper. Sion boekte wel een belangrijke 1-0-zege en behoudt uitzicht op een Europees ticket.

In Roemenië stond Pieter Merlier vorige week nog in doel bij Universitatea Craiova, maar tegen International moest hij opnieuw plaats ruimen. Craiova verloor met 1-3 en moet nog steeds naar onder blijven kijken.

Bij Sevilla zat Tom De Mul andermaal niet in de kern voor de thuismatch tegen Atletico Madrid (3-1).

Yves Ma-Kalambay zat wel in de kern bij Hibernian. Hij bleef negentig minuten op de bank en zag zijn team met 1-2 verliezen van Hearts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties