Taravel gecharmeerd door Twente-interesse

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Taravel gecharmeerd door Twente-interesse
Foto: © SC

Jérémy Taravel (foto) staat in de belangstelling van FC Twente, sinds vorig weekend de Nederlandse kampioen. De Fransman is erg gecharmeerd door die Nederlandse belangstelling.

Vincent Mannaert, de algemeen manager van Zulte Waregem, zegt vandaag in HNB dat hij al een tijdje weet van de interesse van FC Twente. "Ik verwacht dat er pas op het einde van deze maand meer duidelijkheid zal komen. Er kwam nog geen enkel officieel bod binnen, er is enkel sprake van wat contacten." Naast de interesse voor Jérémy Taravel toont Twente ook nog belangstelling voor spits Teddy Chevalier.

Taravel is alleszins opgetogen met de interesse van FC Twente. "Uiteraard ben ik gecharmeerd, maar er is afgesproken dat er pas gepraat kan worden na onze laatste wedstrijd tegen KV Kortrijk. Er zijn ook nog twee Belgische teams die interesse hebben, één club uit de Franse Ligue 1 en twee uit de Franse Ligue 2. Ik geef toe dat de kans niet zo groot is dat ik blijf volgend seizoen, maar ik heb hier wel nog altijd een contract tot de zomer van 2013." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties