Ferguson feliciteert collega Ancelotti

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Ferguson feliciteert collega Ancelotti
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea werd gisteren kampioen na een 8-0-zege tegen Wigan Athletic. Alex Ferguson, manager van rivaal Manchester United, toonde zich groot in het verlies en feliciteerde zijn collega Carlo Ancelotti (foto) met de titel.

"We gunnen Chelsea de titel want we weten zelf goed genoeg hoe moeilijk het is om die te winnen. De Premier League is de zwaarste competitie ter wereld en we hebben die nu al drie jaar achter elkaar gewonnen. Carlo Ancelotti heeft met Chelsea een prachtige prestatie neergezet en ik wil hem dus feliciteren. Mijn spelers waren dit jaar ook fantastisch en volgend seizoen zullen ze dat weer zijn", aldus Alex Ferguson.

De Schot wist verder te vertellen dat hij niet op de hoogte was van de tussenstand bij de rust bij Chelsea. "Maar ik had wel gedacht dat Chelsea zou winnen. Voor Wigan was het sowieso moeilijk om iets te forceren. Toen we hoorden dat ze maar met tien man meer stonden, wisten we al hoe laat het was", aldus de Schot die zijn team zelf met 4-0 zag winnen van Stoke City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties