Racing Mechelen: "Niet onze verantwoordelijkheid"

Kristof Blomme
| 23 reacties
Racing Mechelen: "Niet onze verantwoordelijkheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eindronde in vierde klasse is nog maar eens uitgesteld. De KBVB wijst met een beschuldigende vinger naar Racing Mechelen. De club is zich echter van geen kwaad bewust.

De eindronde tussen vierdeklassers kan nog steeds niet afgewerkt worden. Alles draait rond Touré, een speler van Willebroek-Meerhof. Oorspronkelijk kreeg Racing Mechelen drie punten extra omdat de speler niet speelgerechtigd zou zijn geweest in die wedstrijd. Hierdoor zouden de Mechelaars niet rechtstreeks degraderen naar vierde. Nadien werd daarop teruggekomen en zakte Racing Mechelen wel.

Bij de Belgische Voetbalbond is men duidelijk, Racing Mechelen draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het uitstellen van de eindronde in vierde klasse. Bij de club zelf is men naar eigen zeggen onthutst door de verklaringen van de KBVB.

"Racing heeft op geen enkele manier de zaak vertraagd, maar enkel de procedures doorlopen zoals opgelegd door de KBVB. De initiële klacht dateert van 4 februari, dat de zaak telkens wordt uitgesteld is niet onze verantwoordelijkheid. De Bond is ook al van 12 mei op de hoogte van onze klacht bij het Belgisch Sporttribunaal", aldus de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties