Algerijnse eersteklasser haalt Laref weg bij Zele

Algerijnse eersteklasser haalt Laref weg bij Zele
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hakim Laref heeft een opvallende transfer beet. De Belg met Algerijnse roots verlaat vierdeklasser Eendracht Zele en gaat als profspeler aan de slag bij de Algerijnse eersteklasser JSM Bèjaia.

"Uiteraard ben ik bijzonder fier dat deze kans me te beurt valt", vertelt de 25-jarige aanvaller in GvA. "Als een club als JSMB aanklopt, zeg je niet neen. In de Algerijnse competitie is die club uitgegroeid tot een vaste klant in de top vijf. Dit seizoen eindigde JSMB vierde, een jaar eerder zelfs derde. Of ik er zal slagen, zal voor een groot stuk van mezelf afhangen. De trainer heeft alvast vertrouwen in mij."

"Ook al speelde ik slechts enkele maanden voor Zele, die club zal ik altijd een warm hart toedragen", verzekert de Algerijnse Belg. "Bij Deinze zat ik op een dood spoor. Op Eendracht kreeg ik de kans om opnieuw de voetballer te worden die ik zelf kende. Trainer Guy Droessaert speelde me diep in de spits uit en gaf me op het veld het vertrouwen en de nodige vrijheid om me in de kijker te spelen. Dat het bestuur ook nog meewerkte aan mijn overgang, maakt mijn Zeelse plaatje compleet. Ik ben er iedereen heel dankbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties