Hoogdag voor spelers Koksijde

Kristof Blomme
| 0 reacties
Hoogdag voor spelers Koksijde

Voor de spelers van KVV Coxyde is de voorbereiding het hoogtepunt van het seizoen. Dan komen enkele eersteklassers immers op oefenstage bij de West-Vlaamse club. Zaterdagavond ontvangt de derdeklasser Club Brugge.

Het is al het derde seizoen op rij dat Club Brugge oefent tegen Koksijde. Ook andere eersteklassers als Zulte Waregem en Racing Genk hebben de weg naar de kust gevonden. Koksijde moest zelfs een aantal aanvragen weigeren.

Bij Koksijde kijkt men uit naar de confrontatie met blauw-zwart, ook al beginnen de trainingen daardoor vroeger. "Vooral voor onze jongere spelers is zo'n duel een hele beleving", aldus Hans Hoornaert in Het Laatste Nieuws. "We spelen niet elke week voor 2000 à 3000 toeschouwers. Vooral dat het de eerste officiële wedstrijd is van Club Brugge maakt het nog attractiever. Ook bij onze eigen supporters zitten heel wat Club Brugge-fans. Zij kunnen ook het vernieuwde en verjongde Koksijde voor het eerst aan het werk zien", besluit de bediende op het secretariaat van Reno in Torhout.

Summerfoot 2010

Zaterdag 26 juni om 19.30u KVV Coxyde - Club Brugge

Woensdag 30 juni om 19.30u: Zulte Waregem - Racing Genk

Woensdag 7 juli om 19.30u Club Brugge - KV Oostende

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties