Standard wint van tweedeprovincialer

Kristof Blomme
| 11 reacties

Standard heeft FC Richelle United geklopt met 1-5. Bij de Rouches kreeg Victor Ramos een rode kaart.

Standard begon de voorbereiding met een 1-5 overwinning bij tweedeprovincialer Richelle. Standard ging rusten met een 0-3 voorsprong na doelpunten van Cyriac, Bokanga en Suzic.

Na de pauze scoorde de thuisploeg tegen vanop de stip. Benteke en Dufer legden uiteindelijk de eindstand vast.

Na de rust moest Victor Ramos nog het veld verlaten na twee gele kaarten. Woensdag oefent Standard een tweede keer tegen Amay. (AN)

Standard (eerste helft): Blazic, Goreux, Zennaro, Felipe, Pocognoli, Suzic , Grozav, Carcela, Defour, Cyriac, Bokanga

Standard (tweede helft): Van Hout, Ciman, Ramos, Mangala, Daerden, Angeli, Dufer, Verbist,Witsel Kabamba, Benteke