Rnic blijft wellicht bij Anderlecht

De Nijs Michael
| 8 reacties
Rnic blijft wellicht bij Anderlecht
Foto: © SC

Nemanja Rnic kwam in zijn eerste seizoenen bij Anderlecht nauwelijks aan de bak, maar de Serviër gelooft nog steeds in zijn kansen bij paars-wit en ook de Brusselse club behoudt het vertrouwen in de jonge rechtsachter.

Rnic kwam vorig seizoen slechts zes keer in actie voor Anderlecht. Toch kan de voormalige Servische jeugdinternational op heel wat interesse rekenen. Zo tonen onder meer Racing Genk, Cercle Brugge en Germinal Beerschot interesse. De kans dat deze clubs zich met Rnic kunnen versterken, lijkt echter klein. Anderlecht wil de jonge rechtsback behouden omdat Marcin Wasilewski nog niet wedstrijdfit is.

"Officieel heb ik nog niets van die interesse gehoord", vertelt de verdediger in HNB. "Ik concentreer me nu volledig op de voorbereiding met Anderlecht en wil me tonen tijdens de oefenmatchen. Ik wil meer spelen dan vorig jaar. Jullie hebben mijn echte kwaliteiten nog niet gezien. Ik kreeg domme rode kaarten, maar moet ik daarom stoppen met voetballen? Dat waren fouten, maar dat is het verleden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties