Hofmans: "Wachten al zes weken op Sonck"

Steurbaut Kersten
| 138 reacties
Hofmans: "Wachten al zes weken op Sonck"
Foto: © SC

De naam van Wesley Sonck wordt gelinkt aan een terugkeer naar Germinal Beerschot. Op het Kiel wachten ze op een reactie van de Ninovieter.

Sonck kreeg geen nieuw contract bij Club Brugge en zit momenteel zonder ploeg. “Wij hebben hem zes weken geleden een voorstel gedaan”, bevestigt technisch directeur Gunther Hofmans aan Voetbalkrant.com. “Sindsdien hebben we niets meer van hem gehoord. Wij zitten in een afwachtende houding. Het is aan hen om te reageren.”

Losada? Weten we niets van

Naast Sonck wordt ook Hernan Losada in verband gebracht met Germinal Beerschot. De Argentijn zou een terugkeer wel zien zitten en is bereid om in te binden. Bij de Antwerpse club vallen ze echter uit de lucht. “Heeft Losada zich aangeboden? Daat weten wij niets van.”

Ondertussen wacht trainer Glen De Boeck ongeduldig op versterkingen. “We hebben begrip voor zijn kritiek, maar we moesten eerst orde op zaken stellen in het bestuur. We hebben alles op een rijtje gezet en proberen nu de wensen van de trainer in te vullen.”

“Het duurt altijd te lang, maar daar kunnen we nu niets meer aan veranderen. We hebben nog altijd een kern van 28 spelers. Al zijn we niet blind voor de dingen die fout lopen.”

Voldoende afspraken

Zo kampen Dawid Janczyk en Guillaume François nog met een conditionele achterstand. “Als ze niet in orde zijn, dan ligt de fout bij de spelers en staan wij machteloos. De afspraken die na het seizoen gemaakt zijn, waren meer dan voldoende. Een sanctie? Die zaken worden intern besproken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties