De Bruyne: "Anderlecht? Zeker nog tot winterstop bij Genk"

Manuel Gonzalez
| 22 reacties
De Bruyne: "Anderlecht? Zeker nog tot winterstop bij Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne speelt straks met Racing Genk in Turku. De jonge talentvolle speler hoopt op een goed resultaat.

De mensen verwachten veel van De Bruyne. "Ik hoop dat ik aan die verwachtingen zal kunnen voldoen, maar geen enkele speler kan 40 matchen op topniveau spelen, zelfs Messi niet", zegt De Bruyne in HBvL.

"Na de zware voorbereiding voel ik me niet helemaal fris. Dit is nooit mijn sterkste periode, maar de fysieke testen waren wel goed. Ik maak me dus geen zorgen."

"Ik ken Inter Turku niet, maar ik heb respect voor elke tegenstrever, als dat nu Milan of een derdeklasser is, dat maakt voor mij geen verschil. Blijkbaar is het 32 graden in Finland, dat vind ik niet ideaal. Geef maar een graad of tien, of zelfs nog minder."

"Ik wil dit seizoen voor meer assists en goals zorgen. Rode Duivel worden is niet echt een ambitie voorlopig. We zien wel. Daar heb ik nog tijd genoeg voor. Eerst eens bevestigen bij Racing Genk."

En blijft De Bruyne bij Genk, hij werd in de zomer meermaals gelinkt aan Anderlecht. "Zowel bij Genk als Anderlecht zou ik vooruitgang boeken. Bij Anderlecht omdat ik er elke dag op hoog niveau zou trainen. Bij Genk omdat ik er speelkansen krijg."

"Ik weet niet of ik ooit bij Anderlecht zal spelen. Dat zal afhangen als ik weer een goed seizoen kan draaien. Ik blijf al zeker tot de winterstop in Genk. Ik verdien nu meer, de club deed een inspanning voor me."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties