Bolat: ''Middenveld werd overlopen''

Ruben Philippe
| 23 reacties
Bolat: ''Middenveld werd overlopen''
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinan Bolat moest zich één keer gewonnen geven tegen Zulte Waregem. Toch is de doelman blij met het puntje dat Standard wist te sprokkelen in de slotfase.

Standard kon in de slotfase alsnog een puntje uit de brand slepen na de late goal van Steven Defour. "Ik was heel gelukkig met het doelpunt. Het kwam wel te laat, anders hadden we nog een kans om te winnen", aldus Sinan Bolat. "We wilden te snel naar voor spelen, daardoor werd ons middenveld helemaal overlopen. Toch ben ik blij met het puntje. Het maakt toch een verschil tussen starten met nul punten of met één punt, al had ik liever de drie punten gehad."

Voor Bolat is er geen reden tot paniek. Hij is ervan overtuigd dat het volgende week opnieuw zal los lopen. "Volgende week nemen we de drie punten. We hebben al veel progressie gemaakt en we hebben ook veel kwaliteit in de kern. We moeten het gewoon wat tijd geven. De inzet en de wil om te winnen waren er zeker. Het vertrouwen is nu zeker niet uit de groep", zo zegt hij op Sporza Radio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties