Gerrard: 'ik zou ook hebben gefloten'

Dennis Smeyers
| 3 reacties
Gerrard: 'ik zou ook hebben gefloten'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland moet op woensdag voor het eerst sinds het teleurstellende WK weer de wei in. Hongarije zal Engelands sparringpartner worden in de aanloop naar de EK-kwalificatiecampagne. Op veel steun van het publiek mogen de Engelsen niet hopen.

Integendeel, verwacht wordt dat de ploeg van Fabio Capello getrakteerd zal worden op een pittig fluitconcert. Het WK strandde voor Engeland immers al in de achtste finale tegen Duitsland.  Los van de intussen historische, afgekeurde goal, konden Capello's sterren zelden overtuigen.

Aanvoerder Steven Gerrard zou de sterke uiting van ongenoegen dan ook begrijpen.  "Als ik zelf als supporter op de tribune zou zitten, zou ik Engeland waarschijnlijk ook uitfluiten. Daar moeten we niet moeilijk over doen, we hebben het verdiend. We hebben de fans deze zomer in de kou laten staan," was de middenvelder eerlijk.

Engeland kon op het voorbije WK maar één wedstrijd - tegen Slovenië - winnen.  Het speelde in de groepsfase nog twee keer gelijk, om dan door Duitsland voor schut gezet te worden.  Zijn laatste wedstrijd, door de geschiedenis een echte kraker, verloor het immers met 4-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties