Schalke wint nipt bij derdeklasser

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Schalke heeft zich met een nipte zege bij Aalen geplaatst voor de tweede ronde van de DFB-Pokal. Farfan was de redder van de avond.

VfR Aalen speelt in de derde liga en maakte het Schalke bij momenten knap lastig. De ploeg uit Gelsenkirchen speelde zonder sterspeler Raul. Na amper 18 minuten keek de derdeklasser al tegen een rode kaart aan voor Schön. Maar pas drie minuten voor de rust wist Farfan de bezoekers op een 0-1 voorsprong te zetten.

Eén minuut na de rust verdubbelde diezelfde Farfan de score: 0-2. Met tien tegen elf leek Schalke vrij spel te hebben maar de derdeklasser bleef overeind en scoorde zelfs nog tegen in de 82ste minuut via Bauer op strafschop. Verder kwam Aalen niet meer en zo bekert Schalke een ronde voort.