Dembele helpt Fulham aan gelijkspel

Fabian Morren
| 25 reacties

Moussa Dembele bewijst meteen zijn waarde bij Fulham. De aanvaller zorgde met twee assists dat zijn ploeg bij Blackpool niet met lege handen huiswaarts keerde.

Op aangeven van Dembele scoorde zijn spitsbroeder Bobby Zamora de 0-1. Blackpool knokte zich echter weer in de wedstrijd en kwam in de tweede helft zelfs op voorsprong.

Eerst duwde Pantsil de bal in eigen doel en vervolgens scoorde Luke Varney de 2-1. Enkele minuten voor affluiten lukte Fulham toch nog de gelijkmaker. Opnieuw was Dembele de aangever, Dickson Etuhu werkte af.

Leider Chelsea won makkelijk met 2-0 van Stoke City. Florent Malouda opende al snel de score, maar daarna liep het wat moeizamer. In de tweede helft nam Anelka vanaf de stip alle twijfels weg.