Dokter: "Wasilewski zal weer op hoogste niveau kunnen voetballen"

Dokter: "Wasilewski zal weer op hoogste niveau kunnen voetballen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Marcin Wasilewski revalideert mpomenteel van een zesde operatie, maar volgens Anderlecht-dokter Kristof Sas zal de Pool weer op het hoogste niveau kunnen voetballen. In oktober zou hij weer kunnen meetrainen.

''De situatie is sinds die operatie weer gunstig", laat Sas weten in HNB. 'Zonder die ingreep had Marcin nooit meer kunnen voetballen. Vooraf was de pijn ondragelijk geworden. Wasilewski heeft een enorme pijngrens, maar voor die operatie begon hij toch te klagen. Dat wees erop dat er een groot probleem was."

"Nu heeft Wasyl nog een beetje pijn aan het scheenbeen, waar alles nog niet helemaal genezen is, maar dat is niet te vergelijken met de manier waarop hij heeft afgezien toen de trainingen van start gingen in juni. Deze pijn is dragelijk en zal normaal verdwijnen. We moeten nu vooral voorkomen dat zijn kuitbeen ontsteekt."

Sas is erg positief over de herstelkansen van Wasilewski. "Honderd procent zekerheid heb je nooit in de medisch wereld maar er is een grote kans dat Wasyl weer op zijn oude niveau zal kunnen voetballen of op zijn minst zijn vroegere niveau zal kunnen benaderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties