Hamburg pakt 6 op 6, Mainz zet 3-0 recht bij Wolfsburg

Fabian Morren
| 3 reacties

In de Bundesliga komen Hamburg, Mainz en Hannover mee aan de leiding. Hannover verraste Schalke 04 en Mainz maakte een 3-0-achterstand goed bij Wolfsburg.

Hamburg wist een vervolg te breien aan de thuiszege tegen Schalke 04. HSV versloeg Frankfurt met 1-3. Ochs bracht de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar Joris Mathijsen, Van Nistelrooy en Guerrero zetten de scheve situatie recht.

Schalke 04 begint aan het seizoen met een 0 op 6. Het team van Felix Magath verloor thuis van Hannover. Rausch en Abdellaoue zetten de bezoekers op rozen. Het doelpunt van Jones, tien minuten voor affluiten, kwam te laat.

Voor de stunt van de middag zorgde Mainz. De bezoekers stonden na een halfuur 3-0 achter bij Wolfsburg. Dzeko (2x) en debutant Diego zorgden voor de comfortabele voorsprong. Maar nog voor de rust bezorgde Rasmussen zijn team weer een spranketje hoop. In de tweede helft zorgden Soto, Schurrle en Szalai nog voor een 3-4-overwinning.